Deze acht schilderijen zijn ondertekend met Th Braskamp.

Er zijn nog drie schilderijen met soortgelijke afbeelding bekend:
          
De eerste twee stonden in 2005 op marktplaats.nl, beiden met een onduidelijke handtekening. De derde, ondertekend met J. Bruning, was in het bezit van de eigenaar van Oude visserman.

          Info 2024: Dit schilderij ondertekend met J. van Eijk jr. was eigendom van W.J.L. Weller, geboren te Utrecht en portier van Hotel de Pays Bas. Hij was amateur kunstschilder en kocht in de loop van de tijd schilderijen van diverse beginnende kunstschilders om ze op die manier te ondersteunen. Misschien verklaart dat waarom er diverse schilders zijn die "Witte boerderij met kippen" schilderden, misschien als onderdeel van een opleiding. Hij kocht onder anderen schilderijen van vader en zoon Bernd en John Dons. Hij heeft Bernard (Bern) Dons, de vader, zelfs een opdracht gegeven om zijn ouders te portretteren welliswaar van foto's en niet door hun life te schilderen.
In 2012 had ik naar aanleiding van Berkenlaantje contact met een nazaat van Bernhardus Dons ("Utrechtse Kunstkring"), wat leidde tot contact met een nog bestaande lijstenmaker in Utrecht. Echter geen archief van voor WOII.De handtekeningen onder de zes schilderijen.